организира Ден на отворените врати“ в  тази събота, 12 ноември 2022 г.,

...
 организира Ден на отворените врати“ в  тази събота, 12 ноември 2022 г.,
Коментари Харесай

Галакси Инвестмънт Груп с отворено събитие в най-търсения жилищен комплекс на Пловдив

 организира „ Ден на отворените порти “ в  тази събота, 12 ноември 2022 година, от 10 до 18 часа. Отвореното събитие ще се организира в комерсиалния офис на компанията вложител, който се намира в непосредствена непосредственост до комплекса на бул. „ Свобода “ 65А - на партера в „ Офис Парк Пловдив “.

Инициативата е за всеки, който желае да получи подробна информация за свободните за продажба жилища и за всички преимущества при реализацията на плана. В рамките на събитието всеки клиент, резервирал жилище в комплекса, ще бъде освободен от такса поддръжка за интервал от една година, като промоцията е годна за всички видове жилища.

От  съобщават още, че бъдещите клиенти могат да създадат оглед на към този момент приключените здания 1 и 2 на  - носители на влиятелната национална премия „ Сграда на годината “. Освен това, комерсиалните консултанти ще показват към този момент осъществени дизайни на обзаведени жилища от първия стадий на комплекса - идентични с новостроящия се нов стадий от комплекса.

Сгради 3 и 4 на  притежават редица преимущества. Те се извършват според най-високите международни стандарти за модерно строителство - с висок клас алуминиева дограма, подова шумоизолация, фасадна топлоизолация, а отоплението ще бъде от Топлоелектрическа централа. Апартаментите ще разполагат с окабеляване за „ интелигентен дом “. Ще бъдат построени система за предварителна защита от наводнения, система за рафиниран въздух в премиум жилищата, също и система от филтри, премахващи съществуването на твърди частици в питейната вода.

„ Royal Garden “ е измежду най-предпочитаните жилищни комплекси в град Пловдив освен поради високото качество на строителството, само че и поради отличната си локация. Той се намира в един от най-зелените региони на града - парк „ Отдих и ĸyлтypa “, на място с новоизградена инфраструктура, чудесно поддържана паркова среда и приятна атмосфера. Близо е до Гребната база, детски градини, хипермаркети, Мол Пловдив и спортни уреди. Всичко това откроява региона като привлекателна среда за живот, което в композиция с останалите преимущества на проекта, го трансформират в най-престижния жилищен комплекс на град Пловдив. 

Високият интерес към плана на „ Галакси Инвестмънт Груп “ се дефинира и от цялостното чувство за зелена среда, първокласни общи елементи и красиви гледки към Младежки рид и Родопите. Паралелно с това, бъдещите притежатели ще могат да се насладят на удобни жилища с прави форми на пространствата - със светла височина от 2,85м. Именно по тази причина жилищата в  са желани от клиентите, които избират парцел, за да живеят в него. Модерната архитектура, богатата паркова среда и отличната локация трансформират жилищния парк в притегателно място за предприемчивите и съвременни хора, които търсят дом, в отлична обществена среда за себе си и своите фамилии.

 ще разполага с професионална поддръжка и 24 часова защита. За улеснение на притежателите в комплекса са подсигурени паркоместа, както и места за зареждане на електрически автомобили.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР